HTML

ELO dokumentumkezelő rendszer

2007-ben jelent meg az ELO Digital dokumentumkezelő rendszer Magyarországon. Mi itt most szeretnénk bemutatni a rendszert és felhasználóit, az ELO-val kapcsolatos híreket, eseményeket, érdekességeket, oktatásokat.

Friss topikok

Linkblog

ELO dokumentumkezelő rendszer - sajtóközlemény

2010.03.07. 20:19 DocuWorld

Az ELO a hannoveri CeBit vásáron mutatta be az ELO iratkezelő- és archiváló temékcsalád legkisebb tagjának az ELOoffice-nak a 9. verzióját.

Az új verzió teljesen megújult, a Microsoft Office stílusát követő felhasználói felülettel rendelkezik.

Több új funkció, mint a vonalkód-feldolgozás, elektronikus jegyzetek és pecsétek segítik a hatékonyabb ügyintézést.

Magyarországon az ELOoffice az ügyvédek körében egyre ismertebb ELOügyvéd rendszer alapja. Az ügyvédek az új verzió honosítása után kapják meg az új programot.

További információ: Ovitas Magyarország Informatikai Kft., >>> e-levél: elo@ovitas.hu, telefon: (+36 1) 372-0520

Kapcsolódó ELOügyvéd hír a DocuWorld Dokumentumkezelési Portálon - Ügyvédi iratkezelő és dokumentumkezelő rendszer >>>

Kapcsolódó hír az Üzletfejlesztési Portálon - Üzletfejlesztés informatikai megoldásokkal – ELO Digital Office sajtóközlemény >>>

Szólj hozzá!

Címkék: microsoft vonalkód microsoft office dokumentumkezelés archiváló üzletfejlesztés iratkezelő docuworld elo ovitas eloügyvéd elo dokumentumkezelő elo dokumentumkezelő rendszer elooffice ovitas magyarország docuworld dokumentumkezelési portál

A bejegyzés trackback címe:

https://elo-digital.blog.hu/api/trackback/id/tr671817157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása